logo

Noutati

2007-2022 INMSS
Toate drepturile rezervate.

 

logo2

Primim multe intrebari privind diferite aspecte ale sistemului de clasificare DRG, mecanismul de finantare, codificare, raportarea electronica a datelor, folosirea aplicatiei de colectare a datelor clinice si altele. Dorim sa oferim raspunsurile cele mai complete si corecte la cat mai multe dintre aceste intrebari. Va incurajam sa ne puneti intrebari si sa ne impartasiti experienta dumneavoastra folosind sectiunea Contact. Acesta este cel mai bun mod de a adresa intrebarile si de a primi raspunsuri. Vom publica cele mai relevante intrebari si raspunsuri si de aceea va rugam sa verificati regulat sectiunea Intrebari si Raspunsuri deoarece este posibil sa gasiti aici raspunsuri la intrebari pe care le aveti si dumneavoastra. Ne asteptam ca aceasta sectiune sa creasca neincetat si va incurajam sa o folositi oricat de frecvent doriti.

Spitalizare continua

Spitalizare de zi

  • codificare
  • completare FOCG
  • generare SMDPZ

 

 

 

 Stimati colaboratori,
Pentru cursul "Raportarea, contractarea si decontarea serviciilor spitalicesti", sesiunea On-line din 27- 29 nov. 2023 va anuntam ca locurile au fost ocupate. Pentru urmatoarea sesiune va vom tine la curent pe site-ul nostru www.drg.ro.

Stimati colaboratori,

 Echipa CRUEASS pune la dispozitia dvs. serviciul de grupare online RO DRG v1.
 Astfel spitalele pot transmite fisierul txt exportat din aplicatia DRGNational2015, pentru spitalizarea continua sau pentru spitalizarea de zi.
 Fisierul obtinut de spitale in urma gruparii online este returnat in format txt/csv, facilitand utilizarea acestora de catre beneficiari in scopul propriilor analize.
 Modalitatea efectiva de lucru pe site este descrisa intr-o maniera foarte usor de inteles pentru orice utilizator, fara a necesita cunostinte suplimentare in domeniul informatic.
 Acest instrument automat de clasificare online este singurul instrument validat in Romania care poate garanta 100% fidelitatea gruparii cazurilor de spitalizare continua in conformitate cu legislatia.
 Accesul la gruperul RO DRG v1 poate fi dobandit de catre doritori in baza unui abonament lunar, iar echipa CRUEASS asigura suportul tehnic necesar pentru utilizarea acestui instrument deosebit de util pentru a avea controlul clasificarii inainte ca datele sa fie transmise oficial catre CNAS.
 Doritorii unui astfel de abonament sunt rugati sa transmita cererea de acces grouper pe fax la numerele: 021 252 30 14 / 021 211 83 00 ori sa contacteze INMSS pentru clarificari la adrsa de e-mail info.drg@inmss.ro sau la tel 0212532084 / 0212532085.
 Model cerere acces:
  -Cerere acces grouper firme
  -Cerere acces grouper spital