logo

Noutati

2007-2013 SNSPMPDSB
Toate drepturile rezervate.

 

logo2


Indicatorii realizati de spitalele rambursate prin tarif pe caz rezolvat in anul 2012, calculati pe baza datelor raportate de spitale pentru cazurile externate in perioada 01.01.2012-31.12.2012 click

Noutati Forum
Resurse Contact
Documente legislative legLegaturi utile
fIndicatori fClasificare DRG
 

Primim multe intrebari privind diferite aspecte ale sistemului de clasificare DRG, mecanismul de finantare, codificare, raportarea electronica a datelor, folosirea aplicatiei de colectare a datelor clinice si altele. Dorim sa oferim raspunsurile cele mai complete si corecte la cat mai multe dintre aceste intrebari. Va incurajam sa ne puneti intrebari si sa ne impartasiti experienta dumneavoastra folosind sectiunea Contact. Acesta este cel mai bun mod de a adresa intrebarile si de a primi raspunsuri. Vom publica cele mai relevante intrebari si raspunsuri si de aceea va rugam sa verificati regulat sectiunea Intrebari si Raspunsuri deoarece este posibil sa gasiti aici raspunsuri la intrebari pe care le aveti si dumneavoastra. Ne asteptam ca aceasta sectiune sa creasca neincetat si va incurajam sa o folositi oricat de frecvent doriti.

Spitalizare continua

Spitalizare de zi

  • codificare
  • completare FOCG
  • generare SMDPZ

 

 

 

 Stimati colaboratori,

In perioada 18– 20 NOV. 2019, orele 9:00 - 15:30, vom sustine la sediul SNSPMPDSB din strada Vaselor nr. 31, sector 2, Bucuresti, o noua serie a cursului "Raportarea, contractarea și decontarea serviciilor spitalicești".
Va invitam sa descarcati Tematica Cursului
Acte necesare inscrierii (copii xerox sau copii scanate transmise pe adresa de e-mail iivascu@snspms.ro):
- Formularul de Inscriere care se poate descarca de pe site si se va trimite dupa completare la nr. de fax 021 211 83 10 sau scanat si transmis pe adresa de e-mail iivascu@snspms.ro.
- C.I.,
- diploma studii,
- certificat de casatorie/divort (in situatia schimbarii numelui),
- aviz de libera practica (pentru medici si asistenti medicali),
- dovada efectuarii platii.
Taxa de participare de 300 RON poate fi achitata prin ordin de plata in contul RO80TREZ70220F335000XXXX, deschis la Trezoreria sect. 2, CIF 26328134 sau direct la casieria SNSPMPDSB din str. Vaselor, nr.31, sect.2, Bucuresti, cu specificatia Pentru cursul "Raportarea, contractarea si decontarea serviciilor spitalicesti"
Pentru asistentii medicali cursul va fi creditat la OAMMR.

Stimati colaboratori,

 Echipa CCESS pune la dispozitia dvs. serviciul de grupare online RO DRG v1.
 Astfel spitalele pot transmite direct din aplicatia DRGNational fisiere de export in format mdb (in plus fata de formatul txt deja existent) fie pentru spitalizarea continua fie pentru cea de zi.
 Fisierul obtinut de spitale in urma gruparii online este, de asemenea, returnat in doua variante, excel si txt, facilitand utilizarea acestora de catre beneficiari in scopul propriilor analize.
 Modalitatea efectiva de lucru pe site este descrisa intr-o maniera foarte usor de inteles pentru orice utilizator, fara a necesita cunostinte suplimentare in domeniul informatic.
 Acest instrument automat de clasificare online este singurul instrument validat in Romania care poate garanta 100% fidelitatea gruparii cazurilor de spitalizare continua in conformitate cu legislatia.
 Accesul la gruperul RO DRG v1 poate fi dobandit de catre doritori in baza unui abonament lunar, iar echipa CCESS asigura suportul tehnic necesar pentru utilizarea acestui instrument deosebit de util pentru a avea controlul clasificarii inainte ca datele sa fie transmise oficial catre CNAS.
 Doritorii unui astfel de abonament sunt rugati sa treansmita cererea de acces grouper pe fax la numerele: 021 252 30 14 sau 021 211 83 00 sau sa contacteze SNSPMPDSB pentru clarificari la adrsa de e-mail info.drg@snspms.ro sau la tel 0212532084 sau 0212532085.
 Model cerere acces:
  -Cerere acces grouper firme
  -Cerere acces grouper spital